Sdílení hlídače využijete v případě, že chcete upozornit na událost i někoho z Vašich kolegů. Může se jednat například o situaci při hlídání revizí nebo termínů, které si necháváte hlídat při správě a údržbě majetku, smluv nebo čehokoliv dalšího.

Jak se sdílení nastavuje?

Pro nastavení sdílení nejprve otevřete hlídače. V sekci „Koho upozorním“ přidejte uživatele, se kterými chcete sdílet hlídače. Po uložení se hlídač zobrazí jako aktivní všem sdíleným osobám a zároveň se zobrazí v přehledu hlídačů. Všechny osoby s přístupem do daného hlídače ho mohou měnit stejně jako Vy. Až dojde k odesílaní notifikací hlídačem, tak budou upozorněni všichni uživatelé nastaveni v sekci „Koho upozorním“.