Pokud potřebujete přidat nového uživatele a zároveň ho vyměnit za jiného uživatele, tak následující návod Vám ukáže, jak na to.

Stávajícího uživatele je potřeba nejprve smazat. To je možné provést pouze v roli administrátora. V sekci „Spravovat“ klikněte na záložku „Uživatelé“, kde vyberte uživatele, kterého chcete smazat. Poté klikněte na tři tečky v pravém horním rohu a klikněte na „Smazat uživatele“ a potvrďte stisknutím tlačítka „ANO“.

Nyní můžete pozvat nového uživatele. Jak pozvat nového uživatele a jaký typ uživatele vybrat naleznete zde.